ÚSTECKÝ ÚL-LET NAPÍŠE 2. pokračování série GHOST DUAL CUPu!

Autor: Keli, vydáno: 8.5.2015

ÚSTECKÝ ÚL-LET NAPÍŠE 2. pokračování série GHOST DUAL CUPu! 16. května 2015 se v Ústí nad Labem rozjede další ročník bikového festivalu ÚL-LET a druhý závod GHOST Dual Cup série.





První závod GHOST Dual Cup v Dobřanech máme za sebou.
Dne 16. Května 2015 se pojede druhý závod GHOST Dual Cup v Ústí nad Labem. Nepojede se zde jen GHOST Dual Cup, ale také XC Eliminátor a City Down Hill. Všechny 3 disciplíny se pojedou v jednom dni, celá akce tak bude začínat již v 9:00 prezentací a tréninkem XC Eliminátoru a pojede se až do pozdních večerních hodin, takže poslední kola GHOST Dual Cup se pojedou pod umělým osvětlením!!! Přijede Tomáš Slavík na GHOST Dual Cup a obhájí si své první zlato z Dobřan? To jsou otázky, na které zatím neznáme odpověď, ale Vy u toho můžete být a mít info z “první ruky”.





ÚL-LET se bude konat v Letním kině v centru krásného města Ústí nad Labem. Prezentace pro GHOST Dual Cup bude probíhat od 10:00 do 17:00 u vstupu do areálu. První trénink proběhne mezi 11–12 hodinou společně s tréninkem Down Hillu.





Druhý hodinový trénink GHOST Dual Cupu odstartuje v 17:00 hodin a naváže v 18:00 hodin kvalifikací. Vůbec poprvé v celé sérii dualových závodů se pojede centrem města za umělého osvětlení. Celý závod odstartuje v 19:30, kdy začne semifinále a finále. Zážitek to bude jak pro ridery, tak pro diváky, napětí se bude moct krájet a celé to bude podtrženo historickou kulisou města. Takže se nezapomeň přepnout do streetového režimu a přijď si zazávodit do Ústí nad Labem, ať už v rámci festivalu ÚL-LET nebo na druhé kolo Ghost Dualu Cupu.

Rodinní příslušníci, kamarádi, fandové a blázni do cyklistiky jsou vřele vítáni. Pojeďte 16.5.2015 do Ústí nad Labem a utvořme společně neopakovatelnou atmosféru!





!!! POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!!

Závodníci, kteří se chystáte do Ústí na druhý závod Ghost Dual Cupu, prosím potvrďte svou účast na stránkách http://ul-let.cz/prihlas­ka/ nebo na email stransky@ufo-ride.cz. Zajistíte si tím nižší startovné než na místě!!!
Pokud jste se stále nerozhodli zda jet či nejet a rozhodnete se až na místě, musíte počítat s tím, že kapacita na kategorii je 40 jezdců !!! což znamená OPEN i Hobby celkem 80 maximálně…
Aktuálně je přihlášeno 28 OPEN a 30 Hobby… takže si mákni !
Tudíž chceš mít jistotu, nahlas se, pošli startovné nebo mail s upřesněním a nemusíš se obávat!



Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí